Cautare

32140 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu s a terminat da sau ba" (5.14 secunde)
Simona TUDORACHE) De multe ori, barbatii cred ca isi pot demonstra puterea erotica sau se simt fericiti si impliniti prin numarul partenerelor bifate. ... Ulterior, numarul partenerelor scade de la 3, la 2 la 1 si la niciuna. Hipersexualitatea are cauze hormonale sau psihologice.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Profesorul Daniel David de la Babes-Bolyai a descoperit apa calda: ... Asa, si? ... in urma studiilor sale a descoperit ca romanii sunt foarte diferiti de occidentali.
USL a intrat oficial in greva parlamentara Senatul Romaniei, aproape paralizat In premiera in Romania, Opozitia a declarat oficial greva parlamentara. O situatie similara s-a mai inregistrat de-a lungul timpului in SUA.
Legislativul se ocupa cu meteo - analiza de Iulian Anghel (Autor: Iulian Anghel) In Parlament se adopta legi de tipul "cinstirea eroilor de la Fantana Alba", "comemorarea dezrobirii romilor" sau a "meteorologiei".
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor. Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
O afacere care miroase de la o posta a jecmaneala in stil mare continua sa faca prozeliti printre galateni. Desi au vazut la stiri ca in alte orase piramida s-a prabusit peste cei care o sustineau, "delfinii" proaspat unsi o tin una si buna in fata politistilor.
Ion Iliescu a criticat ieri la ßcoala de vara Nicolae Iorga de la Valenii de Munte desecretizarea a dosarelor politicienilor si Legea lustratiei ca fiind "reflexe totalitare".
Cele mai scumpe locuinte sunt situate în comunele care au utilitati sau iesiri la drumuri intens circulate. ... O vila la strada se vinde si cu 100.000 de lei. Cererea de locuinte în mediul rural este din ce în ce mai mare.
Cele mai scumpe locuinte sunt situate în comunele care au utilitati sau iesiri la drumuri intens circulate. ... O vila la strada se vinde si cu 100.000 de lei. Cererea de locuinte în mediul rural este din ce în ce mai mare.
Rata la un credit ipotecar poate fi egala sau chiar mai mica decât chiria pentru un apartament.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca sustine ca PC nu a luat inca o decizie in ceea ce priveste organizarea alegerilor anticipate. ... In numele PD, deputatul Iulian Birsan a sustinut ca in luare unei decizii atit de importante nu trebuie sa se puna prea multa baza pe sprijinul conservatorilor.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
USL va castiga chiar si in conditiile comasarii alegerilor Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, sambata, ca USL va castiga alegerile chiar si in conditiile comasarii alegerilor, iar motivul pentru care PDL vrea acesta comasare este reprezentat de frica pe care o are aceasta formatiune fata de votul electoratului.
Cum s-au facut de ras SUA in Romania (Autor: Iulian Leca) Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a aparut intr-o poza infasurat in steagul secuiesc, fiind flancat de primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, si presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Exportatorii continua sa-si planga de mila si, pe langa demiterea conducerii Bancii Nationale a Romaniei (BNR), pe care au mai solicitat-o, ei cer si mentinerea unui nivel mediu al cursului de schimb pentru acest an de 39.000 de lei pentru un euro.
Sedinta in plen a Consiliului Judetului a avut pe ordinea de zi alegerea, pentru a patra oara, a unui vicepresedinte.
google-analytics.com